A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

До уваги мешканців Іванівки!

Дата: 07.06.2022 15:53
Кількість переглядів: 189

З метою забезпечення безпеки при експлуатації газових мереж АТ «Чернігівгаз» в період з 8-00 години «13» червня 2022 р. по 21 червня 2022 р. будуть проводитись наступні планові роботи на системах газопостачання.

  1. Перевірка на герметичність газопроводів та систем газопостачання населеного пункту приладовим методом та перевірка технічного стану підземних газопроводів, включаючи газопроводи – вводи до житлових будинків, комбінованих будинкових регуляторів тиску.
  2. Контрольне зняття показників лічильників газу, із зняттям (при необхідності) на державну повірку та заміна (монтаж) на нові лічильники.

Для виконання робіт потрібне ТИМЧАСОВЕ ПРИПИНЕННЯ ГАЗОПОСТАЧАННЯ населеного пункту, оскільки дані роботи вимагають суворого дотримання регламенту їх проведення та черговості технологічних процесів.

ВАЖЛИВО! Просимо споживачів в зазначений термін не користуватися газовими приладами.

Відповідно до Правил безпеки систем газопостачання для поновлення газопостачання проводиться подворовий обхід споживачів, тому строки повторного пуску газу залежать, в тому числі, від безперешкодного доступу фахівців оператора ГРМ до газових систем в домоволодіннях.

Просимо з розумінням поставитися до тимчасових незручностей. Ми докладемо всіх зусиль, аби такий необхідний для комфортного побуту газ повернувся до осель якомога швидше і був у всіх споживачів безперебійно та безпечно.

 

Адміністрація АТ «Чернігівгаз»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь