A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Тривають роботи з благоустрою громади

Дата: 08.06.2022 17:26
Кількість переглядів: 190

Одним із пріоритетних завдань громади є турбота про чистоту та благоустрій наших населених пунктів. Оскільки тепла літня погода сприяє швидкому росту трав’яного покриву, у працівників комунальних служб зараз дуже багато роботи. Завдяки комунальникам ми маємо доглянуті клумби, впорядковані дитячі майданчики, сквер, парки та чисті вулиці з обкошеним узбіччям, які не тільки охайно виглядають, але й милують око жителів міста та наших гостей.

У старостинських округах до впорядкування територій сіл долучаються небайдужі мешканці та працівники освітніх та культурних закладів. Завдяки згуртованій роботі жителів населених пунктів та комунальних працівників у Ядутах висаджено велика кількість тюльпанів та троянд, у Шаповалівці з’явилася ціла алея ірисів. У всіх старостинських округах громади впорядковані дитячі майданчики, території вулиць, пам’ятників та центральні частини всіх населених пунктів.

Літньої пори роботи з благоустрою виконуються постійно, але, на жаль, є люди, які не поважають працю інших. Так, неприємно бачити купи сміття у міському парку, де відпочивають люди, граються діти. Деякі мешканці міста залишають повні пакети відходів в урнах для сміття у парку, зовсім не зважаючи на те, що приносять шкоду іншим, адже це створює антисанітарні умови для оточуючих.

Також наголошуємо, що сквер біля центральної площі міста є рекреаційною зоною, де відпочивають мами з дітками, молодь, люди похилого віку. Несанкціонована торгівля тут заборонена. Просимо громадян дотримуватися правил та продавати свою продукцію у спеціально відведених місцях для торгівлі.

Окремо хочемо звернути увагу на поведінку деяких людей на стадіоні «Колос». Нагадуємо, що ця територія вимагає суворого дотримання правил відвідування, а саме:

  • категорично заборонено їздити на велосипедах, гіроскутерах (гіробордах), роликах, самокатах по бігових доріжках;
  • заходити на територію стадіону із дитячими візочками;
  • приводити та вигулювати домашніх улюбленців;
  • розпивати алкогольні напої та перебувати у нетверезому стані.

Вже неодноразово звертали вашу увагу до проявів вандалізму. Поламані сидіння та сміття на території стадіону є неприпустимими та вимагають покарання.

Друзі, давайте спільними зусиллями дбати про порядок і чистоту у нашому місті та старостинських округах, бути свідомими, цивілізованими громадянами та дбайливими жителями громади!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь