A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Будьте відповідальними господарями

Дата: 09.06.2022 09:00
Кількість переглядів: 208

Фото без опису

Борзнянська міська рада неодноразово зверталася до власників нежилих будівель для того, щоб вони доглядали свої прибудинкові території. Одним із таких об’єктів є напівзруйнована будівля біля центрального ринку, яка створює неохайний занедбаний вигляд вулиці. Власники даної споруди обіцяли знести будівлю, але слова не підтвердилися діями. Ця аварійна конструкція не розібрана та не огороджена парканом.

Ще раз нагадуємо, що всі власники жилих та нежилих будинків повинні дбати про свої угіддя, територія має бути обкошена та доглянута. Відповідно до Правил благоустрою на території Борзнянської територіальної громади власник домоволодіння повинен: обкошувати прилеглу територію, зрізати гілки садових дерев, які створюють аварійну ситуацію та заважають руху транспорту і пішоходів. Забороняється довготривале зберігання дров, піску, щебеню, будівельного сміття, цегли та іншого під домоволодінням, а також складати відходи зеленого господарства (опале листя, траву, зрізані гілки) біля своїх угідь.

Для зручності громадян у КП «Борзна-Комунальник» діє послуга вивезення сміття відповідно до графіку. Всі бажаючі можуть укласти договір з даним комунальним підприємством.

Будь ласка, будьте відповідальними, адже тільки спільними зусиллями ми створимо належний рівень життя громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь