A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Відновлено проведення вечірніх рейдів

Дата: 13.06.2022 12:39
Кількість переглядів: 179

Фото без опису

З метою профілактики бездоглядності, правопорушень серед дітей та молоді, запобігання вживанню неповнолітніми спиртних напоїв, наркотичних та токсичних речовин, продажу підліткам спиртних та тютюнових виробів, 10 червня 2022 року працівниками служби у справах дітей Борзнянської міської ради та центру надання соціальних послуг спільно з працівниками поліції був проведений вечірній рейд по місту.

Під час рейду були відвідані громадські місця та місця відпочинку. Працівниками поліції було складено 3 протоколи на неповнолітніх осіб та 2 протоколи на повнолітніх за ч.1 ст.178 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді».

З підлітками та молоддю в ході рейду проводились попереджувальні профілактичні бесіди щодо наслідків вживання алкогольних напоїв, тютюнопаління та правопорушень, ознайомлено з витягами із нормативних актів, які регулюють питання перебування неповнолітніх у вечірній та нічний час.

Зауважимо, що вечірні рейди будуть проводитись і надалі. Тому звертаємось до власників та продавців закладів торгівлі із проханням неухильно дотримуватись норм чинного законодавства про заборону продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів дітям, а також попереджаємо, що продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років, у відповідності до ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення тягне за собою накладення штрафу в розмірі від тридцяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Також вважаємо за необхідне акцентувати увагу, що саме батьки несуть персональну відповідальність за належне виховання та утримання своїх дітей! Тому будьте уважними та відповідальними, дотримуйтесь правил поведінки в громадських місцях та навчайте цьому своїх дітей!

 

За інформацією служби у справах дітей Борзнянської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь