A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Міжнародний день на підтримку жертв катувань

Дата: 26.06.2022 08:10
Кількість переглядів: 183

Цю дату було встановлено 1997 року Генеральною Асамблеєю ООН з метою привернення уваги та надання належної підтримки людям, що зазнали катувань та інших жорстоких, нелюдських або таких, що принижують гідність, видів поводження та покарання.

З початком війни, яка триває в Україні вже 8 років, це питання стало надзвичайно важливим, а страшні картини закатованих мешканців окупованих населених пунктів просто жахають. Історії очевидців про вбивства мирного населення у Бородянці, Ірпіні, Бучі та інших містах та селах України, які вже звільнені від окупантів, змінили світогляд багатьох міжнародних організацій та світових лідерів. Вони стали беззаперечним доказом свавілля та жорстокості армії країни, яка все частіше асоціюється з тероризмом.

Знайдені поховання закатованих мирних мешканців маленьких міст та селищ, тіла зі зв’язаними руками та простреленими головами… Ці фото облетіли весь світ і мали просто вибухові наслідки. Нарешті, світ зрозумів, що говорити не достатньо, армію нелюдів може спинити тільки сила та зброя.

Сьогодні Україна, як ніколи, відчуває міцну підтримку та єдність світової спільноти. Важливо, не зупинятися, діяти швидко та ефективно. Всі разом ми не тільки переможемо у цій війні, але й знищимо цинічного та безжалісного ворога.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь