A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Всі випускники громади отримали документи про освіту

Дата: 30.06.2022 17:03
Кількість переглядів: 185

Фото без опису

Цьогоріч, незважаючи на надскладну ситуацію в країні, 7 закладів загальної середньої освіти Борзнянської громади забезпечували надання освітніх послуг. Безперечно, дистанційні технології, які були вимушені використовувати педагоги під час освітнього процесу, не можуть замінити живого спілкування з учнями. Однак, вчителі, здобувачі освіти, батьки успішно витримали всі виклики часу та обставин.

За підсумками 2021-2022 навчального року свідоцтва про здобуття базової середньої освіти отримали 116 випускників 9-х класів, з яких 11 – з відзнакою (5 учнів Борзнянської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Христини Алчевської, 6 учнів гімназії ім. Пантелеймона Куліша м. Борзни).
У доросле життя вийшли 77 випускників 11-х класів, яким були вручені свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти, з них 2 – з відзнакою (золотими медалями нагороджені учні Борзнянської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Христини Алчевської та гімназії ім. Пантелеймона Куліша м. Борзни). 68 випускників, які планують вступати до закладів вищої освіти, попереду ще мають основну сесію ЗНО, що відбудеться у період з 18 липня по 10 серпня.

Традиційно навчальний рік закінчується урочистим випускним балом, але війна зламала всі плани, та вона не зламала нашу віру, наші прагнення до майбутніх успіхів та перемог!
Всім відомо, що запорука виживання та процвітання нації – це розумні, освічені громадяни, кваліфіковані фахівці у різних галузях економіки, державному управлінні, Збройних Силах. Наші діти – це наше майбутнє.
Отож, випускникам – у добру путь! Попереду доросле життя.
Учням – гарного відпочинку та нових сил для початку нового навчального року!
Всім нам – Перемоги та щасливого життя у вільній, незалежній Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь