A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Проведено профілактичний рейд

Дата: 06.07.2022 10:09
Кількість переглядів: 151

Фото без опису

З метою запобігання дитячій безпритульності та бездоглядності, профілактики асоціальної поведінки в дитячому середовищі, 5 липня на території Борзни працівниками служби у справах дітей та центру надання соціальних послуг Борзнянської міської ради спільно з інспектором ювенальної превенції Ніжинського районного відділу поліції був проведений профілактичний рейд.

Під час проведення заходу були відвідані сім’ї, в яких діти схильні до асоціальної поведінки та шкідливих звичок, проведені бесіди з дітьми, батьками та особами, що їх замінюють, роз’яснено норми чинного законодавства та попереджено про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків, роз’яснено наслідки вживання дітьми алкоголю та тютюну.

У ході рейду одну дитину було повернуто в сім’ю, на матір складено адміністративний протокол за статтею 184 КУпАП «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей». Також було виявлено порушення правил торгівлі спиртними напоями та тютюновими виробами і складено адміністративний протокол на працівника магазину за продаж тютюнових виробів особі, яка не досягла 18 років (стаття 156 КУпАП).

В черговий раз нагадуємо: батьки та особи, що їх, замінюють, несуть повну відповідальність за поведінку своїх дітей та проведення ними дозвілля! Не пускайте на самоплив виховання дітей, прививайте їм здоровий спосіб життя, порядність, відповідальність, активну життєву позицію. Навчайте дітей перш за все власним прикладом, адже діти – це не лише наше майбутнє, це наше сьогодення!

 

За інформацією служби у справах дітей
Борзнянської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь