Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Відбувся благодійний ярмарок

Дата: 23.07.2022 16:49
Кількість переглядів: 320

Фото без опису

Сьогодні, 23 липня, за ініціативою наших активістів та за підтримки Борзнянської міської ради на алеї біля будівлі Центру культури та дозвілля відбувся благодійний ярмарок «Разом до перемоги, на підтримку ЗСУ», метою якого був збір коштів на потреби наших земляків, що захищають рідну землю. До участі в заході долучилися небайдужі жителі та юні мешканці громади. Всі охочі могли придбати смачну домашню випічку, вироби, виготовлені вмілими руками юних майстрів, скуштувати солодку вату та прохолодні напої.

Благодійний ярмарок розпочався із оригінального та незвичного виконання Державного Гімну України юною бандуристкою Яриною Косяненко, донькою воїна-захисника Євгена Косяненка. Концертну програму продовжила талановита Ольга Зеленська та гурт «Смоляни», які виконували запальні пісні для гостей та учасників. Під час проведення благодійного ярмарку було зібрано 40 672,10 грн. Ці кошти будуть використані на потреби наших сміливих захисників та захисниць.

Борзнянська міська рада в особі міського голови Лариси Осадчук щиро дякує нашим юним майстрам за цікаві вироби, небайдужим жителям та гостям громади за те, що завітали на захід, та нашим талановитим виконавцям за чудовий концерт. Разом ви створили святкову атмосферу та гарний настрій для всіх нас.

Молимося за наших воїнів і віримо в Перемогу! Разом ми – сила!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь