Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

28 липня – День Української Державності

Дата: 28.07.2022 09:21
Кількість переглядів: 271

Фото без опису

Цього року ми вперше відзначаємо День Української Державності, свято, яке уособлює тисячолітню історію багатомільйонного народу, десятків поколінь зі своєю рідною мовою, звичаями, традиціями, культурою, своїм військом, церквою та своїми героями.

Дата святкування обрана саме у день вшанування видатного державотворця Київського князя Володимира Великого, у День Хрещення Київської Русі-України, адже він увійшов в історію нашого народу як князь-хреститель, який розпочав реформування язичництва, завершив формування та об’єднання території Русі, реформував законодавство. За часів правління князя Володимира Великого Русь утвердилася як одна з найрозвиненіших держав Європи.

Сьогодні наша земля знову проходить нелегке випробування. Ворог намагається привласнити нашу землю, історію, поневолити народ. Але Україна за багато років вже звикла виборювати свою державність своє право бути вільною, сильною та незалежною.

Попри всі складнощі незламний український народ був, є і буде господарем на своїй землі, адже її захищають сміливі, мужні патріоти Батьківщини.

У День Української Державності ми ще раз дякуємо нашим захисникам, молимося за них, віримо в Перемогу, адже сьогодні це не просто війна росії проти України. Це два світи добра та зла виборюють своє право панувати на планеті Земля!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь