A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Профілактична робота з сім’ями, які виховують дітей

Дата: 04.08.2022 12:11
Кількість переглядів: 609

З метою створення здорових та безпечних умов проживання дітей, забезпечення реалізації права кожної дитини на виховання в сім’ї, підтримки сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах або мають ризик потрапляння в такі умови, уповноваженими службами періодично проводяться профілактичні рейди.

Так, 3 серпня працівники служби у справах дітей та центру надання соціальних послуг Борзнянської міської ради у співпраці зі старостами провели профілактичну роботу на території Прачівського та Ядутинського старостинського округів та в селі Кинашівка. Були відвідані багатодітні сім’ї, сім’ї, де батьки схильні до вживання алкоголю та мають слабкі навички виховання дітей, а також – новостворена прийомна сім’я. Під час відвідувань сімей за місцем їхнього проживання особлива увага приділялась побутовим умовам, наявності у дітей засобів гігієни, одягу, взуття, продуктів харчування, готовності дітей до навчання. З батьками були проведені бесіди щодо належного виконання ними своїх обов’язків, забезпечення санітарно-гігієнічних норм у житлових приміщеннях, надані консультації щодо розв’язання конфліктних ситуацій у сім’ях, оформлення соціальних виплат, отримання гуманітарної допомоги тощо.

Зазначимо, що протягом поточного року на обліку перебувало 28 дітей та 15 сімей, які опинились у складних життєвих обставинах. Деякі з них зняті з обліку у зв’язку з усуненням умов та обставин, що стали підставою для взяття на облік, з іншими робота продовжується.

 

За інформацією служби у справах дітей Борзнянської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь