Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

«Доброго вечора, ми з України»

Дата: 13.08.2022 22:36
Кількість переглядів: 210

Фото без опису

Саме таку назву мав сьогоднішній благодійний захід, який за ініціативи місцевих активістів та підтримки Борзнянської міської ради відбувся на центральній площі нашого міста. Головною метою даної події був збір коштів на потреби наших воїнів-земляків. На ярмарку, де учасники продавали одяг, сувеніри, картини, косметику, квіти, солодощі та багато іншого, було зібрано 42 696,5 грн, які будуть витрачені на тактичний військовий одяг та сухі душі для 11 військових з нашої громади.

Гарний настрій для всіх присутніх подарували артисти «Центру культури та дозвілля» і гості з міста Києва шоу-дует FamilySound, які виконували улюблені українські пісні.
Учасники благодійного заходу могли скуштувати смачного куліша, зіграти в безпрограшну лотерею та зробити фото на пам’ять біля цікавих фотозон.

Борзнянська міська рада в особі міського голови Лариси Осадчук щиро дякує всім учасникам та ініціаторам даного заходу, адже концертна програма та приємне спілкування трохи відволікли нас від щоденних турбот і подарували ще одну можливість підтримати та допомогти нашим захисникам, які боронять українську землю у запеклих боях.

Спільними зусиллями допомагаємо нашим військовим і наближаємо Перемогу!
Все буде Україна!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь