Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Щиро вітаємо жителів Борзнянської громади з Днем Державного Прапора України!

Дата: 23.08.2022 08:01
Кількість переглядів: 348

Фото без опису

Українські державні символи, як і весь державотворчий спадок, є уособленням нашої величної історії, духовними та матеріальними носіями народних традицій, предметом національної гордості і водночас упізнаваною всюди візитівкою та знаком єднання українців усього світу.

З того часу, як над країною офіційно було піднято синьо-жовтий прапор, ми пережили кризи та підйоми, втрати й здобутки. Сьогодні ми знову боронимо нашу країну від загарбників, надзвичайними зусиллями відвойовуємо кожен клаптик рідної української землі, майже щодня наш синьо-жовтий прапор піднімається над новими деокупованими територіями. Зі сльозами та радістю зустрічають наших мужніх воїнів жителі міст та сіл, до яких війна увірвалася ракетами та снарядами артилерійський залпів.

Тепер ми ще більше знаємо ціну мирного життя у ріднім краї, де майорить наш рідний український стяг, де говорять мовою наших предків, де все рідне та миле серцю, адже це все – наша Батьківщина. Ми віримо у нашу Перемогу, чекаємо її всім серцем, допомагаємо нашим Героям на передовій і знаємо, що після війни ми станемо іншими, адже будемо більше цінувати один одного, допомагати та піклуватися, бо станемо ще ріднішими, ще згуртованішими та ще сильнішими.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь