A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Дата: 29.08.2022 09:58
Кількість переглядів: 279

Фото без опису

Вірні присязі, вірні своєму серцю та Батьківщині, виконуючи наказ керівництва, вони безстрашно йшли у бій, адже за ними була рідна земля, рідне місто чи село, де чекала їх родина, яку вони захищали тут, на полі бою. Символом сьогоднішнього дня є квітка соняха, саме на полях з цією рослиною, у 2014 році, під Іловайськом полягла велика кількість наших Героїв. Зелений коридор, так «надійно» наданий агресором, став дорогою пекла, мороку та смерті. Та трагедія викликала шок, нерозуміння, безсилля та зло кожного українця, бо ми ще не знали, що наш цинічний ворог не має ні принципів, ні честі, ні розуміння законів ведення бойових дій.

Та війна триває і зараз, ще масштабніша, ще страшніша і не зрозуміліша, але вона згуртувала нас, зробила сильнішими та стійкішими. Тримаючи в серці біль втрат та розпачу, ми ще міцніше стискаємо в руках зброю, адже тепер ми воюємо не тільки за свою країну та рідну землю, але й за тих, хто прикривав нас вчора, хто першим йшов у бій у 2014 році, хто всі ці роки тримав мирне небо та спокій на більшості території нашої держави, хто став сталевим щитом, об який так осоромлено обламала свої пазури росія.

Ми вшановуємо пам’ять наших загиблих воїнів і знову йдемо в бій, адже це вирішальний час для всієї України.

З вірою в Бога! З вірою у наших воїнів йдемо до Перемоги!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь