Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Встановлено факт незаконної вирубки дерев

Дата: 30.08.2022 16:40
Кількість переглядів: 303

Фото без опису

У Ядутинському старостинському окрузі за адресою: с. Ядути, вул. Грушевського, Борзнянською міською радою був виявлений факт незаконної вирубки дерев. За дозволом про видалення зазначених зелених насаджень до міської ради ніхто не звертався. Про вчинення даних незаконних дій було повідомлено відповідні правоохоронні органи. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група СВ відділення поліції № 1 Ніжинського РВП ГУНП в Чернігівській області. Наразі проводяться першочергові слідчі дії.

Рішенням виконавчого комітету Борзнянської міської ради «Про видалення зелених насаджень» від 20.08.2021 № 122 був наданий дозвіл на вирубування дерев на іншій ділянці даного старостинського округу (с. Красностав, вул. Кривошеївка). Заходи, необхідні для видалення дерев, визначених раніше комісією з обстеження зелених насаджень на території Борзнянської територіальної громади, як потенційно небезпечних та тих, що підлягають видаленню, відповідно до дозволу виконкому Борзнянської міської ради, старостою Ядутинського старостинського округу протягом року не вживаються.

З 20.08.2021 Борзнянську міську раду староста Ядутинського старостинського округу, яка є членом виконавчого комітету та входить до складу комісії з обстеження зелених насаджень на території Борзнянської територіальної громади, про наявність інших дерев, які складають потенційну небезпеку та підлягають видаленню, не повідомляла.

Необхідності у випилюванні вищевказаних зелених насаджень без отримання відповідного дозволу не було, оскільки, відділом освіти Борзнянської міської ради був укладений договір з ТОВ «НПШБМК» від 28.04.2022 для придбання 120,27 м3 дров твердих порід для опалення будівлі даного освітнього закладу. Крім того, планується закупівля 190 м3 дров у ДП «Ніжинське лісове господарство».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь