A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Профілактична робота із сім'ями з дітьми

Дата: 16.09.2022 15:55
Кількість переглядів: 209

З метою перевірки умов проживання дітей, забезпечення реалізації права кожної дитини на виховання в сім’ї та здобуття нею повної загальної середньої освіти, підтримки сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах або мають ризик потрапляння в такі умови, 16 вересня працівники служби у справах дітей, відділу культури, сім`ї, молоді та спорту, центру надання соціальних послуг Борзнянської міської ради у співпраці із дільничним офіцером поліції провели профілактичну роботу на території Миколаївського старостинського округу.

В ході рейду були відвідані сім`ї, які перебувають у складних життєвих обставинах, багатодітні родини, сім’ї, де батьки схильні до вживання алкоголю та мають слабкі навички виховання дітей, родини опікунів. Під час відвідування сімей за місцем їхнього проживання особлива увага приділялась житлово-побутовим умовам, наявності у дітей засобів гігієни, одягу, взуття, продуктів харчування, шкільного приладдя, підготовки сімей до зими. З батьками та особами, які їх замінюють, були проведені бесіди щодо належного виконання ними своїх обов’язків, забезпечення санітарно-гігієнічних норм у житлових приміщеннях, надані консультації щодо оформлення соціальних виплат, отримання гуманітарної допомоги тощо.

Недотримання протиепідемічних заходів, низький рівень тестування та нові хвилі поширення COVID-19 у світі можуть стати причиною більш інтенсивного епідсезону (жовтень 2022-травень 2023) в Україні порівняно з минулим роком. Це спричинить зростання кількості випадків захворювання на COVID-19.

У двох родинах батькам винесено офіційне попередження про відповідальність за невиконання батьківських обов`язків. Дільничним офіцером поліції на батьків було складено два протоколи про адміністративні правопорушення. Матеріали будуть передані до суду.

За інформацією служби у справах дітей Борзнянської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь