A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

У публічній бібліотеці відбулася бібліо-зустріч

Дата: 30.09.2022 15:50
Кількість переглядів: 362

Фото без опису

У Всесвітній день бібліотек міський голова Лариса Осадчук спільно із заступником Тетяною Пирог завітали на бібліо-зустріч «Я+КНИГА=БІБЛІОТЕКА», яка відбулася у приміщенні КЗ «Публічна бібліотека». На заході були присутні вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості та активні читачі бібліотеки.

Лариса Анатоліївна поспілкувалася з малечею, підкреслила роль книги у житті маленьких громадян, привітала зі святом працівників бібліотеки та вручила Подарунковий сертифікат на суму 5000 грн для придбання книжкового фонду для Публічної бібліотеки. До вітань долучилися Тетяна Пирог та начальник відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Лариса Паляничка, які в свою чергу подарували сертифікати на суму 2500 грн для придбання книжок для маленьких читачів.

Казковою гостею свята стала Бабуся Ягуся, яка провела вікторину для діток та дорослих. Під час святкового заходу обрали найактивнішу читачку закладу. Переможницею стала Наталія Сущенко, яка отримала медаль від начальника відділу культури, сім’ї, молоді та спорту.

Публічна бібліотека спільно із Радіо Борзна протягом місяця проводили флешмоб #ЗУкраїнськоюКнигоюВСерці, головною метою якого був збір українських книжок, які користуються популярністю серед місцевих читачів. Учасники флешмобу дарували українські книжки закладу, а найактивніші отримали подарунковий сертифікат від Радіо Борзна на безкоштовне привітання в ефірі місцевої радіохвилі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь