A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Вітаємо з Днем усиновлення!

Дата: 30.09.2022 17:21
Кількість переглядів: 350

Фото без опису

Мама і тато — два міцних крила в долі дитини, які обіймуть, захистять від негод, підтримають у польоті просторами світу, виведуть у повноцінне самостійне життя. Мамою і татом можна стати, народивши малюка, але й гарними батьками стануть ті, хто відкривши своє серце для любові та турботи, усиновив дитину.
30 вересня, в день святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, ми щороку відзначаємо День усиновлення. Імена святих символізують найкращі чесноти людей, що приймають у родини дітей, які за різних життєвих обставин втратили свою сім’ю.
Це день сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, віддаючи любов і турботу, не чекаючи винагород. Це день для дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків, які мають змогу проживати кожен день свого дитинства у родині.

З нагоди свята міський голова Лариса Осадчук та заступник Тетяна Пирог відвідали родини усиновлювачів, привітали їх зі святом, вручили подарунки та побажали міцного здоров’я, сімейного затишку, достатку та довгих років життя під мирним небом.

Щиро вітаємо всіх усиновителів, прийомних батьків, опікунів, піклувальників Борзнянської громади! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше — щастя мати родину, тата і маму. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь