A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Профілактична робота у Шаповалівському старостинському окрузі

Дата: 05.10.2022 16:56
Кількість переглядів: 252

Фото без опису

5 жовтня працівниками Центру надання соціальних послуг та служби у справах дітей Борзнянської міської ради спільно зі старшим інспектором з ювенальної превенції Ніжинського РВП ГУНП в Чернігівській області здійснено профілактичний рейд на території Шаповалівського старостинського округу.

Були відвідані сім’ї з дітьми, які мають ризик потрапляння в складні життєві обставини, багатодітні сім’ї, родини внутрішньо переміщених осіб та сім’ї, в яких діти влаштовані на цілодобове перебування в заклади інституційного догляду. З батьками та особами, що їх замінюють, проведені роз’яснювальні бесіди щодо належного виховання, навчання та утримання дітей, створення для них безпечних умов проживання, підготовки до зимового періоду тощо.

Під час обстеження житлово-побутових умов родинам та особам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома були надані рекомендації з питань правил пожежної безпеки, перевірено готовність до опалювального сезону. Здійснено робочу перевірку якості надання соціальних послуг, дотримання графіку відвідувань підопічних відділення соціальної допомоги вдома та виконання посадових обов’язків соціальним робітником с. Шаповалівка. У ході спілкування були роз’яснені законодавчі норми надання соціальних послуг.

В ході рейду відвідано Шаповалівську ЗОШ І-ІІІ ступенів, проведено моніторинг відвідування школярами закладу освіти, спільно з педагогами обговорено проведення профілактичної роботи в учнівському середовищі.

Працівник КЗ «Публічна бібліотека Борзнянської міської ради» здійснила виїзд для допомоги населенню щодо передачі показників лічильників, оглянула приміщення бібліотеки, перевірила стан наявного книжкового фонду.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь