A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Національно-патріотичні заходи у закладах освіти громади

Дата: 07.10.2022 13:08
Кількість переглядів: 194

Фото без опису

Виховна робота завжди була невід’ємною складовою освітнього процесу, а зараз, в умовах військової агресії рф проти України, її важливість складно переоцінити.

У закладах освіти Борзнянської територіальної громади особлива увага приділяється національно-патріотичному вихованню учнівської молоді. Саме школа має стати для кожної дитини осередком становлення громадянина-патріота України, готового самовіддано розбудовувати країну як суверенну, незалежну, демократичну державу, сприяти єднанню українського народу та встановленню миру й злагоди в суспільстві.

Протягом вересня у закладах освіти громади пройшли заходи на підтримку воїнів-захисників, які з кожним днем, ризикуючи своїм життям, наближають нашу Перемогу.
Так, у гімназії імені Пантелеймона Куліша міста Борзни відбулося свято квітів та врожаю «Дари осені» на тему – «Красивий, щедрий рідний край і мова наша солов’їна. Люби, шануй, оберігай – усе, що зветься Україна!».
У Кинашівській та Миколаївській ЗОШ І-ІІІ ст. пройшли благодійні ярмарки на підтримку Збройних сил України. Зібрані дітками кошти направлені на підтримку захисників-односельців,що знаходяться на лінії фронту.
У Оленівській ЗОШ І-ІІІ ст. пройшла зустріч із випускником школи, який у свої 20 захищає рідну землю. Для нього діти підготували найщиріші слова і подарунки. До речі, учні та вчителі даного закладу плетуть вже сьому маскувальну сітку.

Приємно, що до проведення заходів з величезним задоволенням долучаються не тільки діти, а й їх батьки. Адже благодійність – це свято, де є бажання поділитися добром, можливість зробити гарну справу, а в даному випадку підтримати Героїв відчуттям теплоти і вдячності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь