A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Провели вечірній рейд

Дата: 10.10.2022 09:48
Кількість переглядів: 160

Фото без опису

З метою профілактики правопорушень та злочинів у підлітковому середовищі, запобігання вживанню неповнолітніми спиртних напоїв, наркотичних та токсичних речовин, працівниками служби у справах дітей та центру надання соціальних послуг Борзнянської міської ради спільно з працівниками поліції 7-8 жовтня були проведені вечірні рейди «Діти вулиці». В ході рейдів були відвідані торгівельні заклади, громадські місця відпочинку міста. З дітьми та молоддю були проведені роз’яснювальні бесіди щодо недопущення вживання алкоголю, тютюнопаління, правил перебування на вулиці у вечірній час тощо.

Також були проведені бесіди з продавцями закладів торгівлі щодо заборони продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років, що у відповідності до статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення тягне за собою накладення штрафу в розмірі від 30 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

В черговий раз наголошуємо, що батьки чи особи, які їх замінюють, несуть персональну відповідальність за виховання, навчання, утримання своїх дітей, проведення ними дозвілля. Ухиляння від виконання своїх батьківських обов’язків тягне за собою покарання, передбачені частиною 1 статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Фото без опису

За інформацією служби у справах дітей Борзнянської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь