A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Відбулось засідання Комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Борзнянської міської ради

Дата: 26.10.2022 14:54
Кількість переглядів: 107

Фото без опису

25 жовтня 2022 року під головуванням заступника Борзнянського міського голови Тетяни Пирог відбулось засідання Комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Борзнянської міської ради.

Основним завданням комісії є сприяння забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток. З метою забезпечення законних прав та інтересів дітей, комісією розглянуто питання:

  • про забезпечення прав і найкращих інтересів дітей, зарахованих на цілодобове перебування до закладів інституційного догляду та соціальної підтримки їх сімей відповідно до визначених потреб;
  • про затвердження та перегляд індивідуальних планів соціального захисту дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які перебувають у СЖО.

Інформувала по кожному із питань начальник служби у справах дітей Тетяна Полях. Всі питання порядку денного були попередньо ретельно вивчені службою у справах дітей Борзнянської міської ради.

У ході засідання було заслухано членів комісії, які брали активну участь у обговоренні, висловлювали власну думку та вносили свої пропозиції до відповідних рішень. З’ясовано факти і обставини по кожному питанню окремо, прийняті конструктивні рішення в інтересах дітей, які взяті на контроль до їх повного виконання.

Кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь