A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Спільний рейд працівників служби у справах дітей, ЦНСП та представників поліції

Дата: 08.11.2022 16:54
Кількість переглядів: 206

Фото без опису

Службою у справах дітей Борзнянської міської ради спільно з працівниками Центру надання соціальних послуг регулярно здійснюється контроль за сім’ями, у яких проживають діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування та сім’ями, в яких діти перебувають на обліку служби у справах дітей, як такі що перебувають у складних життєвих обставинах.

08.11.2022 р. будо проведено спільний рейд працівників Служби у справах дітей, Центру надання соціальних послуг та представників поліції на території м. Борзна.

У ході проведення рейду важлива увага приділялася таким питанням, як наявність у дітей сезонного одягу та взуття, наявність ліків першої необхідності, запасу продуктів харчування, наявність палива. Батьки отримали консультації з питань належного виконання своїх батьківських обов’язків, про відповідальність щодо залишення дітей без нагляду в небезпечному середовищі, що несе загрозу їх життю та здоров’ю.

За результатом рейдового заходу складено акти обстеження житлово-побутових умов проживання сімей опікунів, піклувальників та сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах, з батьками проведені індивідуально-профілактичні бесіди щодо відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків по вихованню, утриманню та розвитку дітей. Працівником поліції складено акт про невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей (в будинку було брудно, розкиданий одяг та речі, немає приготовленої їжі).

Спільними зусиллями досягаються очевидні результати. Батьки, знаючи, що перебувають під особливим контролем відповідних служб, відчуваючи, що долею їх дітей постійно цікавляться, стають більш дисциплінованими, намагаються налагодити побут і зробити все можливе, щоб діти жили в гарних умовах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь