A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Щиро вітаємо працівників культури та аматорів народного мистецтва з професійним святом!

Дата: 09.11.2022 08:14
Кількість переглядів: 181

Фото без опису

Важливою складовою будь-якої культури є слово. Саме тому сьогодні ми, українці, відзначаємо ще й День української писемності та мови.

Реалії сьогодення змусили кожного з нас замислитися над питанням, чого вартий народ, який не поважає своєї культури та мови. Ким ми будемо, якщо втратимо цю основну цінність, яка живить наше коріння, що формувалося тисячолітньою історією національної боротьби українців за право бути вільними та незалежними? А чи будемо ми існувати без цих основних цеглин, що складають фундамент нашої державності? Точно, ні. Ми – народ з багатогранною культурою, милозвучною мовою, з великим творчим надбанням. У цьому наша сила та міць.

Під час війни кожен з нас зрозумів, що українська культура, мова та писемність є настільки ж важливими для нас, як і державні символи. Сьогодні завданням та покликом свідомого громадянина є боротьба за право говорити рідною мовою, зберегти та передати у спадок майбутнім поколінням цінне культурне надбання наших предків, адже українська земля завжди славилася своїми талантами, творчими особистостями та милозвучними українськими піснями.

З нагоди свята щиро вітаємо наших працівників культури та аматорів народного мистецтва. Дякуємо вам за творчу роботу, позитив та натхнення, яке ви даруєте жителям громади у цей складний час. Бажаємо вам міцного здоров’я, миру та процвітання на рідній землі на благо свого краю та вільної України!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь