A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Привітали працівників культури з професійним святом

Дата: 09.11.2022 16:32
Кількість переглядів: 217

Фото без опису

З нагоди свята Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва міський голова Лариса Осадчук спільно з заступником міського голови Тетяною Пирог привітали працівників культури громади.

Лариса Анатоліївна вручила кожному закладу культури подарункові сертифікати. З цих коштів планується придбання оргтехніки для Центру культури та дозвілля, синтезатора для музичної школи, а всі сільські філії КЗ «Центр культури та дозвілля» використають подаровані сертифікати відповідно до потреб своїх закладів. Також Лариса Анатоліївна передала Центру культури та дозвілля тенісний стіл від Андрія Прокопенка.

Міський голова подякувала всім працівникам культури за їхню працю, творчий підхід та оптимізм. Лариса Анатоліївна підкреслила важливість творчої роботи особливо у важкий час для країни, адже кожна пісня, кожен вірш чи мелодійна музика дарують промінь світла та тепла людським серцям та душам, та побажала всім працівникам культури міцного здоров’я, безмежного щастя, родинного тепла, великих творчих успіхів, мистецьких злетів, а найголовніше миру та Перемоги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь