A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

УВАГА! ЦЕ ВАЖЛИВО!

Дата: 22.11.2022 10:33
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

Шановні споживачі Чернігівської області!

Враховуючи соціальну напругу, яка виникла серед населення нашої області через посилені графіки відключень електроенергії, було прийняте рішення ще раз їх переглянути. Після нарад енергетиків із працівниками профільного департаменту ОДА до відключень вдалося залучити додаткову кількість споживачів у Чернігові та інших населених пунктах області, що, у свою чергу, дозволило повернутись до попереднього графіка відключень «чотири через чотири» (у певної групи споживачів електроенергія відключається на чотири години і потім на такі ж чотири години група забезпечена безперебійним електропостачанням). Поки що цей графік зможе забезпечити виконання усіх команд центральної диспетчерської служби НЕК «Укренерго».

Однак, слід зазначити, що такий графік буде ефективним лише за умови подальшої незмінної ситуації в енергосистемі України. У випадку повторних масованих атак росіян на об’єкти енергетичної інфраструктури нам, скоріше за все, доведеться знову повернутися до графіка «три через шість» (три години електропостачання у групи є, потім на шість годин його обмежують). Коли виникне така потреба, ми не знаємо, тому просимо вас слідкувати за новинами на нашому сайті https://chernihivoblenergo.com.ua та на сторінці АТ «Чернігівобленерго» у фейсбуці.

Оновлений перелік адрес, які внесені до груп відключень електроенергії, ви можете знайти на нашому сайті за посиланням https://chernihivoblenergo.com.ua/files/other/GPV.pdf.

Окрім того, маємо ще одне оновлення для споживачів області. Детальну інформацію стосовно конкретної адреси щодо відключень на наступний день ви можете дізнатися напередодні після 22 години за допомогою наших ботів у Viber і Telegram:

Viber-bot – https://chernihivoblenergo.com.ua/in_viber

Telegram-бот – tg://resolve?domain=ChernigivOEbot

Сам графік відключень дивіться нижче. Зверніть увагу! Можливі відхилення в часі до 20-30 хвилин для перепідключення електропостачання між групами.

На жаль, ситуація в енергосистемі України залишається напруженою. Ворог робить усе можливе, щоб взимку залишити українців не лише без електропостачання, а й, відповідно, без тепло- та водопостачання, яке великою мірою залежить саме від електрики, і цим посіяти паніку серед людей. Тому ми маємо разом зробити все, щоб не дати можливості ворогові здійснити свої підступні плани. Тримаймося, підтримуймо одне одного і тоді Перемога буде точно за нами!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь