A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Близько 7 тисяч працевлаштованих безробітних за 10 місяців...

Дата: 15.11.2022 14:18
Кількість переглядів: 63

А це кожен 4-й з тих, хто звернувся за допомогою в пошуках роботи до служби зайнятості. Крім того, її фахівцями до громадських та інших робіт тимчасового характеру залучено 1463 особи, ще 1416 – скеровано на професійне навчання. Про такі підсумки роботи обласної служби зайнятості протягом січня-жовтня 2022 року повідомила директорка Чернігівського обласного центру зайнятості Лідія Падалка.

За її словами найбільше вакансій було на підприємствах переробної промисловості, у сфері освіти, охорони здоров’я, сільському господарстві та торгівлі. Зокрема, затребувані слюсарі, електромонтери, водії, інженери, бухгалтери. Сталим попитом на регіональному ринку праці користуються швачки.

Станом на 1 листопада в області налічувалось 9,4 тис. безробітних, для яких у базі даних служби зайнятості було 646 пропозицій роботи, що майже вдвічі менше у порівнянні з минулим роком. Отож, на кожне вільне робоче місце претендувало 15 осіб проти 8 рік тому.

Пропозиції роботи – на сервісі «Єдиний портал вакансій» https://jobportal.dcz.gov.ua, телеграм каналі актуальних вакансій «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz

 

Чернігівський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь