A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Йдуть у засвіти найкращі…

Дата: 28.11.2022 13:32
Кількість переглядів: 168

Фото без опису

На жаль, маємо ще одну втрату. 20 листопада, під час виконання бойового завдання під Бахмутом загинув наш земляк, сміливий воїн та патріот своєї Батьківщини Криступас Олександр Вітавтасович.

Олександр народився 4 вересня 1993 року у с. Забілівщина. Середню освіту здобув у Шаповалівській ЗОШ І-ІІІ ст. У 2016 році закінчив Глухівський державний педагогічний університет ім. О. Довженка, мав диплом вчителя інформатики та фізики. Після здобуття вищої освіти працював у м. Києві. Проходив службу у Збройних Силах України. До війни працював у СТОВ «Авангард» інженером із техніки безпеки.
Після повномасштабного вторгнення росії, не вагаючись, пішов захищати свою країну.

Війна не має жалю, забирає життя найкращих… Тих, кому б творити Україну, продовжувати рід, бути нашим майбутнім. Натомість вони стають нашою історією. Героїчною пам’яттю і вічним болем.
Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя. Поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами, підтримуємо у годину скорботи.
Низько вклоняємося та вшануємо пам’ять Героя, який ціною власного життя, захищав територіальну цілісність та незалежність країни.
Вічна слава та шана Олександру!

 

Прощання з Героєм відбудеться завтра, 29 листопада, в с. Забілівщина. Про точний час поховання та маршрут перевезення тіла загиблого воїна від траси Кіпті-Глухів-Бачівськ до с. Забілівщина буде повідомлено пізніше.
Для тих, хто бажає провести Олександра в останню путь, буде організовано підвезення автобусом, який чекатиме на зупинці біля будівлі міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь