A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Дітям – про булінг та домашнє насильство

Дата: 30.11.2022 16:12
Кількість переглядів: 135

В рамках проведення щорічної всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» 30 листопада в Борзнянській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Христини Алчевської був проведений інформаційно-просвітницький захід серед учнів 7-11 класів.

У заході взяли участь інспектор з ювенальної превенції Ніжинського РВП ГУНП в Чернігівській області Олена Беглецова, головний спеціаліст служби у справах дітей Борзнянської міської ради Олена Таран, начальник відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Борзнянської міської ради Лариса Паляничка, заступник директора Центру надання соціальних послуг Наталія Павлюк.

Діти дізнались про види булінгу (цькування), його негативні наслідки для дитячої психіки, відповідальність, яка передбачена чинним законодавством за це правопорушення. Також обговорили шкідливість вживання дітьми алкоголю, тютюнових та наркотичних речовин, дізнались про адміністративну відповідальність за розпивання спиртних напоїв неповнолітніми та правила перебування дітьми на вулиці у вечірній час.

Учням також було роз’яснено про домашнє насильство, його види, роздано буклети, в яких містяться назви та номери телефонів служб та установ, до яких можна звернутись по допомогу в разі вчинення домашнього насильства.

Також в рамках проведення акції «16 днів проти насильства» учні 9 та 10 класу підготували тематичні малюнки на відповідну тематику.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь