A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Заходи до Дня Збройних Сил України у закладах освіти

Дата: 06.12.2022 16:59
Кількість переглядів: 132

Фото без опису

Збройні сили України – це армія незламних та нескорених бійців, патріотів, захисників та захисниць мирного населення та рідної землі, яка цілком справедливо заслужила всесвітню повагу, гордість та довіру.

З нагоди Дня Збройних Сил України у закладах загальної середньої освіти Борзнянської громади організовано та проведено ряд тематичних заходів: військово-патріотичні змагання «За Україну, за її волю!», «Сила і міць України», «Я вірю в ЗСУ», урок-реквієм «Свобода ціною в життя», година спілкування «Серце моє стукоче, серце моє щемить», година мужності «Ми вклоняємось низько кожному герою», організовані виставки малюнків і плакатів «Воїнам світла присвячуємо...». Напередодні, під час проведення акції «Допоможемо нашим захисникам»,педагогами та учнями зібрані продукти харчування, засоби гігієни, речі повсякденного вжитку та передані до військових частин.

Зі словами щирої вдячності за патріотизм наших захисників, силу духу та любов до рідної землі здобувачі освіти звернулися до наших мужніх захисників у своїх вітальних листівках.

Із вихованцями старших груп ЗДО № 1 «Світлячок» Борзнянської міської ради проведено тематичне заняття «День Збройних Сил України», на якому вони переглянули відео про історію створення Української Армії, про склад Збройних Сил України, про те, як тисячі воїнів відстоюють наше життя і свободу. На знак вдячності, дітки виготовили вітальні листівки для наших Героїв, які, сподіваємось, зігріють їм серця і наблизять нашу Перемогу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь