Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Борзнянщина втратила двох героїв

Дата: 30.01.2023 10:06
Кількість переглядів: 291

Фото без опису

Чумак Віталій Анатолійович, 29.06.1975 р.н., народився у м. Борзна. Закінчив Борзнянську ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Христини Алчевської, далі вступив до Борзнянського сільськогосподарського технікуму. У 1997 році закінчив Чернігівське училище внутрішніх справ. До війни був приватним підприємцем.
Після повномасштабного вторгнення РФ до України був мобілізований до лав ЗСУ. З початку квітня 2022 року мужньо захищав територіальну цілісність та незалежність України, безстрашно та рішуче йшов у саме пекло війни.
Загинув 27.01.2023 року у бою під с. Кліщіївка, Бахмутського району, Донецької області. У загиблого Героя залишилося двоє синів.

Блоха Олег Дмитрович, 25.06.1990 р.н., бойовий медик, народився у м. Борзна, закінчив Борзнянську ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Христини Алчевської. Навчався у Ніжинському агротехнічному інституті Національного університету біоресурсів і природокористування України. У 2015 році пішов служити в АТО за контрактом, де став військовим медиком. Перед повномасштабним вторгненням Росії до України працював у Києві. Призваний до лав Збройних Сил України 10.03.2022 року.
Олег був відкритою, щирою особистістю. Любив життя, свою родину та Батьківщину. Захисник вірив у Перемогу та робив все можливе для того, щоб рідна країна вистояла у боротьбі за свою свободу та незалежність, адже вдома на нього чекала дружина та троє дітей.
Життя Героя обірвалося 27.01.2023 у бою під с. Кліщіївка, Бахмутського району, Донецької області.

Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким загиблих Героїв. Схиляємо голови в хвилину скорботи та поділяємо горе сімей.
Герої не вмирають, вони просто покидають поле битви, щоб оберігати Україну на небесах…
Про час та дату поховання Воїнів повідомимо додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь