Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Мобільна бригада працювала в Малозагорівському старостинському окрузі та селі Кинашівка

Дата: 06.02.2023 16:45
Кількість переглядів: 166

Фото без опису

2 та 6 лютого працівниками служби у справах дітей, відділу культури, сім’ї, молоді та спорту, центру надання соціальних послуг Борзнянської міської ради було відвідано сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах, та проживають на території Малозагорівського старостинського округу та села Кинашівка.

Під час виїзду першочергово були обстежені житлово-побутові умови двох жінок, які нещодавно народили дітей та знаходились у Ніжинському пологовому будинку, з метою з’ясування можливості виписки немовлят додому. Завдяки спільно проведеній профілактичній роботі умови проживання були значно покращені та приведені у відповідність до санітарно-гігієнічних норм.

Під час обстеження умов проживання сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, з батьками проведені роз’яснювальні бесіди щодо виховання та утримання дітей, контролю за навчанням та проведенням ними дозвілля, профілактики домашнього насильства та жорстокого поводження з дітьми, створення відповідних умов проживання, надані консультації щодо оформлення соціальних виплат, пошуку роботи тощо. Деяких батьків було попереджено про адміністративну та кримінальну відповідальність за ухиляння від виконання обов’язків по вихованню дітей. За результатами перевірки складено акти обстеження умов проживання.

За інформацією служби у справах дітей Борзнянської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь