A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Мобільна бригада працює

Дата: 02.03.2023 14:03
Кількість переглядів: 98

Фото без опису

Діти, які проживають в сім’ях, що опинились у складних життєвих обставинах, потребують особливої допомоги і підтримки, адже їхні батьки не завжди належним чином виконують свої обов’язки з тих чи інших причин. Але спільними зусиллями, проводячи профілактичну та роз’яснювальну роботу, часто вдається донести до батьків, що діти – це найцінніший скарб, до якого треба ставитися відповідально і бережно.

Підтримка таких кризових сімей і захист прав дітей у цих сім’ях є пріоритетними напрямками роботи служби у справах дітей та центру надання соціальних послуг Борзнянської територіальної громади. Саме тому систематично проводяться профілактичні рейди, в ході яких фахівці обстежують умови проживання дітей, які опинились у складних життєвих обставинах. Постійно з батьками проводиться профілактична робота щодо забезпечення належних умов проживання дітей, надається консультативна допомога стосовно належного виховання дітей, створення відповідних санітарно-гігієнічних умов проживання, недопущення вживання алкогольних напоїв, заборони залишати дітей без нагляду, вчинення насильства над дітьми та порушень їх прав.

Так, 2 березня мобільна бригада у складі працівників служби у справах дітей та центру надання соціальних послуг працювала в Малій Загорівці та Кинашівці. Першочергово були відвідані сім’ї, в яких нещодавно народились діти. Крім профілактично-роз’яснювальної роботи, родинам була надана гуманітарна допомога у вигляді засобів гігієни та дитячого харчування. Було відмічено позитивну динаміку та результативність здійснення соціального супроводу таких родин – батьки прислухаються до рекомендацій фахівців і їхні життєві обставини покращуються, діти зростають в сімейному оточенні.

 

За інформацією служби у справах дітей Борзнянської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь