A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Допомога безпритульним тваринам

Дата: 16.03.2023 16:50
Кількість переглядів: 185

Під час війни страждають не тільки люди, але й тварини. Всі ми маємо розуміти, що наші домашні улюбленці не є «іграшкою» чи «тимчасовою примхою». Прихистивши тварину, кожен має в повній мірі розуміти свою відповідальність за її життя.

До Борзнянської міської ради звернулася людина, для якої доля беззахисних тварин, їх захист та безпека, є одними з пріоритетних питань, – Людмила Миколаївна Дворниченко вже багато років опікується безпритульними котами, яких часто викидають на вулицю безвідповідальні жителі громади.

«Життя тварин, яких залишають на вулиці і в холод, і в спеку, є дуже важливою проблемою для мене. Незважаючи на свій стан здоров’я (проблеми з суглобами), я продовжую їх годувати, лікувати та знаходити їм новий дім, адже добре розумію, що без мене вони загинуть. На жаль, хвороба прогресує від непосильного навантаження. І що буде з цими тваринами, якщо я зовсім не зможу ходити?», – зазначила вона.

Зараз жінка і сама потребує допомоги, адже має значні проблемі зі здоров’ям. Саме тому Людмила Миколаївна звертається до всіх тих, кому доля безпритульних тварин не байдужа, надати посильну фінансову допомогу її «притулку» та допомогти тваринам знайти новий дім. Також важливо знайти місце для перетримки котів хоча б на 1 місяць (з оплатою по домовленості).

Кошти можна перерахувати на картку власниці:
5167 4901 5617 4519 АТ «Ощадбанк»
Дворниченко Людмила Миколаївна,
контактний телефон: (098) 423-73-19


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь