A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ

Дата: 18.03.2023 23:10
Кількість переглядів: 221

За підтримки міської ради сьогодні, 18 березня, у Борзні відбувся благодійний ярмарок «Разом до Перемоги» та концерт Діми Волканова. Участь у ярмарку взяли вихованці Борзнянського Будинку дитячої та юнацької творчості, учні Борзнянської ЗОШ І-ІІІ ст. та Борзнянського аграрного фахового коледжу. На цьому заході відвідувачі могли придбати вироби з бісеру, косметику, домашню випічку та мед, всі бажаючі мали змогу поласувати солодкою ватою. Шматенко Олександр Тарасович, житель с. Комарівка, передав свої вироби для продажу на ярмарку. Таким чином, майстер долучився до збору коштів для військових.

Благодійний захід продовжився показом фільму про загиблих захисників нашої громади. Після вшанування пам’яті Героїв розпочався концерт улюбленого співака VOLKANOV, який представив глядачам свою нову концертну програму «Намалюю».

На благодійному святі було зібрано 17 653 грн (8183 грн на ярмарку та 9470 грн на концерті). Всі кошти будуть направлені на потреби наших військових, які зараз на фронті захищають Батьківщину та кожного з нас.

Слава Україні!
РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь