A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Відкрито «Клас безпеки» у Борзнянській ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Христини Алчевської

Дата: 07.04.2023 16:49
Кількість переглядів: 192

Фото без опису

Сьогодні, 7 квітня, у Борзнянській ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Христини Алчевської, в межах реалізації Всеукраїнського проєкту, відбулось відкриття першого у Борзнянській територіальній громаді «Класу безпеки».

У відкритті класу взяли участь міський голова Лариса Осадчук, начальник відділу освіти Олена Мідянка, співробітники Ніжинського районного управління ГУ ДСНС України у Чернігівській області Олександр Філоненко та Олександр Сорока, в.о. начальника СПД № 1 Бахмацького ВП Ніжинського РВП ГУНП України в Чернігівській області Олександр Ракута, голова Ніжинської районної організації Червоного Хреста Єлизавета Саєнко та голова Ніжинської міської організації Червоного Хреста Наталія Саєнко.

Проєкт спрямовано на посилення профілактичної роботи з питань безпеки життєдіяльності здобувачів освіти, формування в учнів здоров’язбережувальних компетентностей, отримання знань щодо правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, розуміння алгоритму дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування вмінь надання домедичної допомоги.

Рятувальники провели перший урок безпеки, під час якого діти отримали багато корисної інформації з питань мінної безпеки, цивільного захисту, формування навичок самозахисту і рятування в умовах надзвичайних ситуацій, а також подарунки від гостей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь