A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Благоустрій громади

Дата: 14.04.2023 16:02
Кількість переглядів: 164

Фото без опису

Щороку, у третю суботу квітня, в Україні відзначають День довкілля, головною метою якого є привернення уваги мешканців до стану навколишнього середовища. Попри війну та всі виклики ми маємо дотримуватися традицій, які забезпечують підвищення рівня життєдіяльності суспільства.

На сьогоднішній день у Борзнянській громаді тривають роботи з благоустрою територій населених пунктів. Завдяки спільній роботі працівників установ, організацій, освітніх та медичних закладів, а також підприємців, місцевих жителів, які упорядковують свої присадибні ділянки, та працівників КП «Борзна-Комунальник» вже розчищені центральні вулиці, паркові зони та сквери, клумби, прибрано територію кладовищ. На всі цвинтарі міста та старостинських округів завезено пісок.

У Ядутинському старостинському окрузі розчищено узбіччя від чагарників, упорядковано територію центральної частини села, приведено до ладу пам’ятники.

У Прачівському старостинському окрузі вирубані чагарники, розчищено територію кладовища, упорядковано центральні вулиці села.

У Миколаївському старостинському окрузі на території колишнього дитячого садка висаджено сад із саджанців грецького горіха. У селах Миколаївка та Іванівка упорядковано шкільне подвір’я та дитячий майданчик, прибрано територію біля пам’ятників. У с. Іванівка розчищено та приведено до ладу стару липову алею. Також небайдужі іванівці власним коштом встановили пам’ятний знак із зображенням Тризуба біля сільського будинку культури.

Малозагорівський старостинський округ продовжує підвищувати благоустрій села. За словами старости цього року придбано 250 саджанців липи, які будуть висаджені на території населеного пункту. Минулого року було закладено парк Перемоги, у якому цьогоріч буде посаджено молоді дерева сосни та берези. Також упорядковано територію дитячого майданчика, місце для відпочинку дорослих, прибрано місцеве кладовище.

Активно працює і Шаповалівський старостинський округ. У цьому населеному пункті вже прибрано територію школи, дитячий майданчик, упорядковано центральну частину села та приведено до ладу кладовище.

У Оленівці роботи з благоустрою активно тривають. Підготовлені до фарбування та прибрані території біля обелісків та пам’ятників, упорядковано молодий сад «Відродження», висаджений минулого року, приведено до ладу кладовища.

Роботи з благоустрою активно виконуються, комунальники вивозять сміття, упорядковують вулиці всіх населених пунктів громади.

Просимо всіх жителів дбати про навколишнє середовище, не викидати сміття у не відведених для цього місцях та вчасно упорядковувати прибудинкові території.

Нагадуємо, що чистота та порядок починаються з кожного з нас!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь