A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Відбулася зустріч міського голови з родинами загиблих та зниклих воїнів громади

Дата: 20.04.2023 15:59
Кількість переглядів: 138

Фото без опису

Сьогодні, 20 квітня, міський голова Лариса Осадчук спільно із заступником Тетяною Пирог ініціювали зустріч за «круглим столом» для родин загиблих та зниклих безвісти Героїв громади. Головною метою заходу було знайомство сімей об’єднаних спільною бідою, психологічна підтримка, спілкування та вшанування пам’яті полеглих воїнів.

На зустрічі були присутні представники 13 родин наших земляків, які загинули чи вважаються зниклими безвісти. Для кожної матері чи дружини надзвичайно тяжко прийняти смерть свого сина чи чоловіка, пережити біль втрати та знайти сили жити далі у новій реальності. І в час біди та випробувань важливо розуміти, що ти не наодинці зі своїм горем, є люди, котрі тебе зрозуміють та підтримають власним прикладом. І саме такі зустрічі є своєрідною психологічною допомогою для родин.

У ході зустрічі всі учасники згадували своїх Героїв: хтось шанує пам’ять загиблого, хтось сподівається та щиро вірить у довгоочікувану зустріч зі своїм сином чи чоловіком.

У кінці заходу всі родини отримали продуктові набори від Ніжинської районної організації Товариства Червоного Хреста України.

З глибоким сумом та щирою вдячністю вклоняємося матерям, які виховали справжніх патріотів України. Схиляємо голови перед їхнім подвигом. Зі щирою молитвою та вірою в серці чекаємо тих, хто вважається зниклим безвісти, чекаємо їх додому, де будемо разом святкувати Перемогу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь