A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Наслідки повені у Ядутинському старостинському окрузі

Дата: 22.04.2023 09:51
Кількість переглядів: 148

Фото без опису

Цього року у зв’язку зі значним розливом річки Десна вже постраждало 32 господарства, які знаходяться на території Ядутинського старостинського округу. Масштабна повінь триває і відповідно до даних Українського гідрометеорологічного центру рівень води підвищується.

З 18 квітня на території населених пунктів цього старостинського округу працюють рятувальники, які прибули з м. Дрогобич Львівської області. За допомогою снігоболотохода «Богун» вони надають необхідну допомогу місцевим жителям.

Вчора з робочим візитом Ядутинський старостинський округ відвідали: міський голова Лариса Осадчук, начальник відділу з питань цивільного захисту, оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Ніжинської районної державної адміністрації Михайло Марченко, начальник 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Чернігівській області підполковник служби цивільного захисту В’ячеслав Степаненко, начальник 24 ДПРЧ 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Чернігівській області капітан служби цивільного захисту Андрій Фенота та представники Ніжинської районної організації Червоного Хреста України. Разом зі старостою Людмилою Лось вони вивчали ситуацію, яка склалася, проводили моніторинг рівня води у річці, наслідки повені для місцевого населення, а також надали гуманітарну допомогу внутрішньо переміщеним особам, які проживають у населених пунктах старостату.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь