A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Відбулося засідання бюджетної комісії міської ради

Дата: 28.04.2023 16:41
Кількість переглядів: 182

Фото без опису

У ході підготовки до пленарного засідання 27 сесії 8 скликання Борзнянської міської ради відбулося засідання постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій, комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту.

Депутати опрацювали 9 питань, а саме:

1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Борзнянської міської територіальної громади за 1 квартал 2023 року.

2. Про внесення змін і доповнень до рішення двадцять четвертої сесії восьмого скликання Борзнянської міської ради «Про бюджет Борзнянської міської територіальної громади на 2023 рік (код бюджету 2554000000)» від 21 грудня 2022 року № 10-24/8.

3. Про затвердження розпоряджень міського голови, прийнятих в міжсесійний період.

4. Про звернення депутатів Борзнянської міської ради до Міністра юстиції України Дениса Малюськи щодо збереження Борзнянського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Ніжинському районі Чернігівської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

5.Про звернення депутатів Борзнянської міської ради до Міністра охорони здоров’я України Віктора Ляшка щодо надання КНП «Борзнянска міська лікарня» Борзнянської міської ради Чернігівської області статусу загального закладу охорони здоров’я.

6. Про внесення змін до структури апарату Борзнянської міської ради та її виконавчого комітету, інших виконавчих органів ради та затвердження її у новій редакції.

7. Про прийняття у комунальну власність Борзнянської міської ради спеціалізованого пожежного автомобіля ГАЗ-66 АЦ-30 цистерна пожежна. Всі проєкти рішень були погоджені та рекомендовані до розгляду на сесії міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь