A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Психологічна підтримка під час війни

Дата: 11.05.2023 12:15
Кількість переглядів: 102

Фото без опису

За ініціативи міського голови Лариси Осадчук та в рамках загальнообласної акції «Мати Героя» сьогодні у КЗ «Публічна бібліотека» було проведено онлайн-зустріч з психологом громадської організації «КІСАР» для родин громади, що постраждали від війни.

У ході зустрічі члени сімей загиблих та зниклих безвісти воїнів-земляків отримали необхідну психологічну підтримку, поспілкувалися з іншими учасниками заходу та, за бажанням, провели індивідуальну онлайн консультацію з психологом.

Багатьом родинам зараз надзвичайно складно адаптуватися до життя під час війни, яка забрала близьку людину. Хтось взагалі не знає долю чоловіка чи сина, а дехто вже більше року чекає свою дитину з полону. Це надскладне випробування, яке забирає життєві сили та здоров’я. Саме на цьому етапі потрібна професійна підтримка психологів, які мають досвід роботи з такою категорією громадян.

Ці зустрічі спонукають людей до обговорення своєї проблеми, розуміння, що хвилюватися, турбуватися та проживати свій біль є нормальним процесом адаптації. Важливо не закриватися в собі, а вчасно попросити про допомогу професіонала.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь