A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

23 травня – Свято Героїв

Дата: 23.05.2023 08:51
Кількість переглядів: 126

Фото без опису

Свято Героїв – це день вшанування тих, хто поклав своє життя на вівтар Української Незалежності, хто боровся за нашу свободу.

Колись завдяки подвигу співвітчизників – лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської доби, Cічових стрільців, вояків Армії УНР, холодноярців та воїнів УПА – Україна здобула омріяну Незалежність. А сьогодні завдяки сучасним героям — Героям Небесної Сотні, учасникам бойових дій, всім тим, хто мужньо тримає бій за свою країну, її волю та майбутнє, Україна відстоює свою державність у часі війни з російським агресором.

День Героїв – це нагода висловити свою щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань поклав своє серце та душу за волю Батьківщини, чий героїзм став прикладом для майбутніх поколінь. Пам’ятаймо: лише той народ вартий власної держави, який береже пам’ять про своїх синів і дочок, що віддали життя за свободу рідної землі.

Нехай в Україні знову запанує мир і злагода. Щиро віримо та чекаємо Перемогу наших сучасних Героїв над російським ворогом. У ваших руках, дорогі захисники та захисниці, сила нашої країни, її свобода та майбутнє процвітання!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь