Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

До уваги жителів Борзнянської територіальної громади!

Дата: 30.05.2023 09:43
Кількість переглядів: 97

Фото без опису

Борзнянська міська рада повідомляє про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у проєкті містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки загальною площею 9,6807 га, кадастровий номер 7420810100:07:000:0953, яка розташована за межами населеного пункту м. Борзна, на території Борзнянської міської ради Чернігівської області для будівництва комплексу зі зберігання та переробки зернових культур з використанням альтернативних джерел енергії»

Замовник детального плану території – Борзнянська міська рада.

З текстовою та графічною частинами проєкту містобудівної документації можна ознайомитися у відповідному порядку щоденно з понеділка по п’ятницю з 8 до 17 години у Відділі містобудування, архітектури та економічного розвитку Борзнянської міської ради за адресою: Чернігівська область, Ніжинський район, місто Борзна, вулиця Пантелеймона Куліша, 104. Строк ознайомлення з зазначеним проєктом містобудівної документації становить 30 календарних днів з моменту виходу публікації в засобах масової інформації, а також на офіційному вебсайті Борзнянської міської ради. Електронна адреса для подання письмових пропозицій та зауважень – borzmr_post@cg.gov.ua.

Посадова особа, відповідальна за організацію розгляду пропозицій громадськості – Начальник відділу містобудування, архітектури та економічного розвитку Борзнянської міської ради Чернігівської області – Ірина Івахно.

Строк подання зауважень та пропозицій: до 01.07.2023 року.

Безпосереднє обговорення відбудеться 30 червня 2023 року об 1100 за адресою: Чернігівська область, місто Борзна, вулиця Пантелеймона Куліша, 104, зал засідань Борзнянської міської ради.

Розробник проєкту вказаної містобудівної документації ПП фірма «Майстерня архітектора Травки В.А.» (головний архітектор проєкту Травка-Бабенко Ю.В., кваліфікаційний сертифікат архітектора серія АА № 002896).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь