Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

У закладах загальної середньої освіти громади пролунав останній дзвоник

Дата: 31.05.2023 16:45
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

Сьогодні в закладах загальної середньої освіти громади пролунав останній дзвоник (26 травня – гімназії ім. Пантелеймона Куліша м. Борзни) для 1232 здобувачів освіти, серед яких: 81 – випускник; 103 – школярі першого класу; 7 випускників гімназії ім. Пантелеймона Куліша м. Борзни, яких нагороджено Золотою медаллю.

Попри виклики, які постали перед нашою країною й обумовили непростий 2022-2023 навчальний рік, свято останнього дзвоника відбулося!
У цей день перегорнуто ще одну сторінку славного освітянського літопису. Упродовж року учні громади долучалися до джерел культури й духовності, старанно засвоювали закони природи, скарби рідної мови та гуманістичні цінності, навчились працювати в режимі онлайн.
Це – свято, яке дарує школярам літні канікули, учителям – відпустки й відпочинок від щоденного галасу, а випускникам – гіркий присмак прощання з рідною школою та дитинством і відкриває море перспектив, можливостей для вибору серед тисячі шляхів для досягнення успіхів. Хвилюючі почуття переповнювали й наймолодших: взято першу сходинку на шляху пізнання.

У цей святковий та особливий день випускникам хочемо побажати зробити життєвий вибір сміливо, твердо й успішно! Пам’ятайте завжди: Україна – це не зруйновані будинки та інфраструктура, Україна – це ви! Бажаємо ніколи не забувати, що ваша боротьба за Батьківщину – це боротьба сьогодні за себе кращого завтра – інтелектуальнішого, освіченішого, рішучішого.
У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники!
Чудових вам канікул, школярі!
Бажаємо Перемоги! Успіхів та миру! Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь