A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Ремонт автошляхів населених пунктів громади

Дата: 03.08.2023 09:21
Кількість переглядів: 141

Фото без опису

У Борзнянській громаді завершується ямковий ремонт доріг. На сьогоднішній день відновлено асфальтне покриття на загальну суму 3231000 грн, зокрема найбільше вулиць відремонтовано у м. Борзна, а саме: здійснено ямковий ремонт по вул. Воїнів Афганців, вул. Квітневій, вул. Поліській, вул. Білозерський з провулками, вул. Шевченка, вул. Красносільського, вул. Садова, вул. Чернігівській, вул. Міжнародній, вул. Б. Хмельницького, вул. Незалежності, вул. Київській, вул. Героїв Крут, вул. Г. Барвінок, вул. С. Палія, вул. Василівська, вул. Героїв Чорнобиля, вул. Часниківській, вул. Кожедуба, вул. П. Куліша, вул. Героїв Майдану, вул. Набережній, вул. Олійника, вул. Джерельній, вул. Олекси Десняка, вул. Вишневій та вул. Південній.

У с. Кинашівка здійснено ремонт вулиць: Ранкова, Сагайдачного, Калинова та Кочубея.

На території Оленівського старостинського округу за кошти громади відремонтовано асфальтне покриття по вул. Вокзальній, вул. Молодіжній, вул. Садовій, вул. Гайовій, вул. Барвінок та вул. Поліській. Завдяки фінансовій підтримці ТОВ «АР БОРЗНА» здійснено ямковий ремонт найбільш пошкодженої ділянки дороги між с. Оленівка та М02 Кіпті-Глухів-Бачівськ.

Завершилися ремонтні роботи на автошляхах у Малозагорівському та Миколаївському старостинських округах. За кошти громади відновлено асфальтне покриття по вул. Садовій та вул. Д. Куровського у с. Мала Загорівка. Ямковий ремонт зроблено по вул. Вишневій у с. Іванівка. На території Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ст. здійснено поточний ремонт, улаштування вимощення та асфальтового покриття.

Значно пошкодженими залишаються ділянки автошляхів між населеними пунктами громади. Вони знаходяться у власності ДП «Агентство місцевих доріг Чернігівської області», зокрема, аварійно небезпечною є дорога Юрківщина-Красностав-Ядути з під’їздом до с. Гришівка. Також потребує капітального ремонту відрізок автошляху між с. Кинашівка та с. Красностав.

Борзнянська міська рада стурбована станом доріг між вказаними населеними пунктами і неодноразово зверталася до ДП «Агентство місцевих доріг Чернігівської області» з цією проблемою та отримала відповідь, що ці дороги включені до плану виконання аварійних робіт за рахунок експлуатаційного утримання в межах наявного фінансування в 2023 році.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь