Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Привітали рятувальників

Дата: 15.09.2023 15:08
Кількість переглядів: 155

Фото без опису

Міський голова Лариса Осадчук напередодні професійного свята привітала працівників 24 Державної пожежно-рятувальної частини 4 Державного пожежно-рятувального загону УДСНС України у Чернігівській області.

Вона зазначила, що співробітники аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, а також усі, хто робить свій внесок у ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій, а зараз і наслідків війни, – без перебільшення представники героїчної професії.
«Ви щодня виконуєте свою важку, але почесну службу, забезпечуючи нашу безпеку. Навіть у найскладніших ситуаціях ви проявляєте високі моральні якості, професіоналізм, мужність і особисту дисципліну. Нехай мир, щастя і благополуччя будуть головною нагородою за вашу неймовірну мужність і героїчну відвагу».

З нагоди професійного свята Грамотою Борзнянської міської ради було нагороджено Зенченка Анатолія Віталійовича та весь колектив 24 Державної пожежно-рятувальної частини 4 Державного пожежно-рятувального загону УДСНС України у Чернігівській області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь