Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Привітали рятувальників

Дата: 15.09.2023 15:08
Кількість переглядів: 145

Фото без опису

Міський голова Лариса Осадчук напередодні професійного свята привітала працівників 24 Державної пожежно-рятувальної частини 4 Державного пожежно-рятувального загону УДСНС України у Чернігівській області.

Вона зазначила, що співробітники аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, а також усі, хто робить свій внесок у ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій, а зараз і наслідків війни, – без перебільшення представники героїчної професії.
«Ви щодня виконуєте свою важку, але почесну службу, забезпечуючи нашу безпеку. Навіть у найскладніших ситуаціях ви проявляєте високі моральні якості, професіоналізм, мужність і особисту дисципліну. Нехай мир, щастя і благополуччя будуть головною нагородою за вашу неймовірну мужність і героїчну відвагу».

З нагоди професійного свята Грамотою Борзнянської міської ради було нагороджено Зенченка Анатолія Віталійовича та весь колектив 24 Державної пожежно-рятувальної частини 4 Державного пожежно-рятувального загону УДСНС України у Чернігівській області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь