A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Привітали освітян

Дата: 29.09.2023 11:38
Кількість переглядів: 106

Фото без опису

Напередодні Дня працівників освіти міський голова Лариса Осадчук разом із заступником Тетяною Пирог та начальником відділу освіти Оленою Мідянкою привітали колективи закладів дошкільної та загальної середньої освіти із професійним святом.

Міський голова подякувала педагогам за тепло, яке вони дарують дітям, за те, що сіють в їхніх серцях зерно прекрасного, доброго, вічного.
Немає у світі праці благороднішої, ніж праця педагога, роль якої у становленні людини, в інтелектуальному та духовному зростанні суспільства – першочергова.

Лариса Анатоліївна побажала всім міцного здоров’я, миру і злагоди, творчого натхнення, мудрості і терпіння, впевненості у завтрашньому дні, вагомих здобутків на освітянській ниві задля світлого майбутнього та процвітання рідної України. Нагородила Прядку Наталію Миколаївну, директора Кинашівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Шендру Людмилу Юріївну, учителя основ здоров’я та інформатики Борзнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Христини Алчевської, Гирич Ніну Володимирівну, учителя української мови та літератури гімназії імені П. Куліша м. Борзни, Прищепу Ірину Анатоліївну, вихователя-методиста закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 1 комбінованого типу «Світлячок» і колективи закладів освіти Грамотами Борзнянської міської ради та вручила солодкі подарунки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь