Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Привітали захисника

Дата: 09.10.2023 14:33
Кількість переглядів: 204

Фото без опису

Сьогодні міський голова Лариса Осадчук відвідала мужнього захисника України, Героя оборони Чернігова – Віктора Прокопчука з Кинашівки.

Візит голови громади не був буденним, адже Лариса Анатоліївна разом із начальником Третього відділу Ніжинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковником Романом Полуляхом та бойовим побратимом Віктора Прокопчука Сергієм Локтем прибула виконати почесну місію – вручити Герою орден «За мужність» ІІІ ступеня. Ним нашого земляка нагороджено відповідно до Указу Президента України № 362/2023 за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку.

Віктор Прокопчук ще у 2014 році, як тільки росіяни анексували Крим, пішов добровольцем на Схід. Воював в основному на Луганщині. Був у Луганському аеропорту, Новосвітлівці, Хрестоватому, Оріховому.
Щойно російські війська перетнули український кордон з Чернігівщиною 24 лютого 2022 року, чоловік без вагань, одним з перших пішов у військкомат, аби стати на оборону рідного краю. З 25 лютого до 21 березня наш мужній земляк разом із побратимами тримав оборону на блокпосту «Брама». 21 березня під час чергового обстрілу Віктор Юрійович отримав важке поранення. Проходив лікування в Україні та за кордоном.
Не зважаючи на свій нинішній стан, боєць не втратив віри в перемогу. То ж і ми щиро бажаємо йому стійкості духу, сил, міцного здоров’я, щастя, спокою, мирного неба над головою та Перемоги!

Слава мужнім воїнам ЗСУ! Слава нашій Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь