Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

До уваги жителів Борзнянської територіальної громади!

Дата: 06.10.2023 09:38
Кількість переглядів: 127

Фото без опису

Борзнянська міська рада повідомляє про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів до ЗВІТУ по СЕО «Детальний план території земельної ділянки загальною площею 9,6807 га, кадастровий номер 7420810100:07:000:0953, яка розташована за межами населеного пункту м. Борзна, на території Борзнянської міської ради Чернігівської області для будівництва комплексу зі зберігання та переробки зернових культур з використанням альтернативних джерел енергії».

Замовник детального плану території – Борзнянська міська рада.

Зі ЗВІТОМ до містобудівної документації можна ознайомитися у відповідному порядку щоденно з понеділка по п’ятницю з 8 до 17 години у Відділі архітектури, містобудування та економічного розвитку Борзнянської міської ради за адресою: Чернігівська область, місто Борзна , вулиця Пантелеймона Куліша, 104. Строк ознайомлення з зазначеним проектом містобудівної документації становить 30 календарних днів з моменту розміщення повідомлення у трьох публічних містах громади, а також на офіційному веб-сайті Борзнянської міської ради. Електронна адреса для подання письмових пропозицій та зауважень – borzmr_post@cg.gov.ua.

Посадова особа, відповідальна за організацію розгляду пропозицій громадськості – Начальник відділу містобудування, архітектури та економічного розвитку Борзнянської міської ради Чернігівської області – Ірина ІВАХНО.

Строк подання зауважень та пропозицій: до 05.11.2023 року.

Розробник проекту вказаної містобудівної документації ПП фірма «Майстерня архітектора Травки В.А.» (головний архітектор проекту Травка-Бабенко Ю.В., кваліфікаційний сертифікат архітектора серія АА № 002896).

Звіт про стратегічну оцінку

Проєкт


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь