A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Школа зібрала своїх випускників

Дата: 27.10.2023 19:16
Кількість переглядів: 140

Фото без опису

Сьогодні у Миколаївській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися урочистості з нагоди 50-ї річниці будівлі школи. На захід завітала і міський голова Лариса Осадчук.

На ювілей рідного навчального закладу прибули її колишні учні та вчителі, запрошені.

Розпочався захід із вшанування пам’яті двох колишніх випускників, котрі більше ніколи не переступлять поріг рідної школи. Від сьогодні вони споглядатимуть на відвідувачів школи із меморіальних дощок. У скорботній тиші відкривали пам’ятні знаки Андрію Веремієнку, котрий віддав життя за Україну 06 серпня 2023 року, та Наталії Прокуді (Кравченко), яка загинула, виконуючи свій професійний обов’язок, 25 лютого 2022 року.

А потім дійство перенеслося в актову залу школи. Привітала всіх присутніх на заході та наголосила на успіхах вихованців за роки існування школи керівник закладу освіти Січко Л.С.. Вона почергово надавала слово гостям та випускникам різних років. Привітала присутніх з ювілеєм і Лариса Осадчук. Вона згадала про незабутні шкільні роки, подякувала вчителям за їхню невтомну працю, науку. любов та теплоту, якими вони ділилися з учнями, за сподвижницький труд, за те, що виховали багато достойних людей і побажала всім присутнім найшвидшої Перемоги.

Школа по справжньому пишається здобутками кожного зі своїх вихованців. На урочистостях гості почули імена відомих учителів і лікарів, військових і хліборобів, спортсменів і діячів культури, керівників різних рівнів, яким свого часу дала крила Миколаївська середня школа.

То ж хай ще не одне покоління учнів випустить Миколаївська ЗОШ І-ІІІ ступенів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь